május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ha tetszett is? .. akkor lájkolj! :)

Ha pedig meg is osztanád az oldalt, kattanj erre: Add a Facebook-hoz

ELÉRHETŐSÉGEK:

MSN: adamwise@windowslive.com MyVip/iWiW: Varga Ádám (ádííí ; malvin)

UTOLSÓ KOMMENTEK:

LÁTOGATÓK:

EmberVirág

2011.03.28. 23:20 adam_

Javában tart a tavasz, a szele is árasztja a vizet. A blogról sajnálatosan  pedig az ihletet mosta le. De végtére ez legyen a legnagyobb problémám. A tornacipőmön szerzett piciny lyuk most jobban bosszant.

Embervirág, érdekes párhuzam. Ahogy a természetben is, úgy az embereknél is végbemehetne ez a metamorfózis. Rügyből, kihajtásra "ítélt" virág, gyorsan életnedvek garmadáját szedné magába, pompázna, Virágozna amíg csak lehet. Ekkor érdekes jelenségeket figyelhetnénk meg. Egy végeláthatatlan, elképzelt lián, ami átszőné a főváros utcáit, és mindegyik gyökere egy emberbe csatlakozna, akik szívnák be az élet minden ízét, színét, s így egyre csak hosszabb és hosszabb növényke indulna fejlődésnek. Ez betömné az utcai kátyúkat, mint egy elfedve azokat, a roskadozó házak minden  egyes repedését, amiben szegény sorsra jutott emberek élnek, elérne minden sírhoz, életet lehelve a múlt értékeire, majd amikor mindenhova kiterebélyesedett, hatalmas piros színű tölcsér alakú virágokat hozna, amire rápillantva mindenki elgondolkodna, hogy milyen csodás világban élünk, és milyen csodákat tudunk teremteni.

Mindenesetre a természet így tavasszal azt hiszem, tud valamit, amit Mi még csak sejtünk!

Talán még a cipőmet is befoltozza egyszer ez a különös növény, csak érne már ide úgy igazán!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adiii.blog.hu/api/trackback/id/tr532780603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása