május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ha tetszett is? .. akkor lájkolj! :)

Ha pedig meg is osztanád az oldalt, kattanj erre: Add a Facebook-hoz

ELÉRHETŐSÉGEK:

MSN: adamwise@windowslive.com MyVip/iWiW: Varga Ádám (ádííí ; malvin)

UTOLSÓ KOMMENTEK:

LÁTOGATÓK:

Sör-pad-nap-fény-angyal

2011.04.21. 00:00 adam_

Kellemes volt átélni a nap erejét, egy kis baráti sörözéssel egybekötve. Maga volt a Mennyország... már amennyire lehet érezni az angyalok jelenlétét a főváros szívében. A válaszom, igen. Ez hiányzott már. Napsütés, meleg, vízpart, na meg a sör és egy pad, ami geometriailag pont úgy helyezkedik el, hogy a napsugarak 100%-át kapja. Ezt szorozd meg a sörösdobozok számával, és osszad el a parkban fellelhető angyalok számával. Megkapod a jókedvfaktoromat. Csak 200 Ft a 10 db tulipán! - hangosan kiabálták a téren. Hogy még egy picit a számmisztika útját járjuk. A meleg mindenkit kicsal az utcákra, parkokba, terekre, ki-ki kihasználva ezt, természetes, hogy áruba bocsájtja a jókedvűen mosolygó emberke a 20 Ft-os tulipánjait. Az évtized akciójáról maradtam le, amint arra jártam, és nem tettem szert ezekre a virágokra. Már bánom.

Azon gondolkozom, hogy picit személyessé varázsolom a blogom, ahelyett, hogy mély posztokat írkálnék (persze, marad azért valamilyen szinten olyan is), de ezenkívül lesz egy kis plussz. Mint magam, mint barátaim, mint ismerőseim, vagy szimplám blogom olvasói számára, jegyzésbe venném napjaimat, heteimet, hónapjaimat. Túl a 100-on, és azon is túl!

Személyesen átélt dolgaim virtuális naplóba iktatását ezennel megkezdem. Szókimondóbban, néha visszafogottabban, megmaradva mély gondolataimnál is, ami a lelkem bugyrait illeti, kap ő is sört, akarom mondani sort, szigorúan amikor kedvem tartja.

Holnap Zen-Aid! (: Voálá, hangolódjunk:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adiii.blog.hu/api/trackback/id/tr322843865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása